Don't be afraid to speak, just tell me tenderly

Är äckligt lycklig, har träffat Youngblood idag och de är så fruktansvärt bra! Köpte till och med deras skiva, så bra är dem! Stod och hyperventilerade lite halvt, fick även Simons autograf på min handled. LYCKA. Så nu har jag suttit och spelat låtar från deras nya platta Running Home To You och sådär, kollat om och om igen på en video jag har där Simon blinkar till mig för jag sjunger med i låten Blame it on you, hittade den innan de var med i melodifestivalen och blev helt fast i den låten verkligen! Åh.
Är så glad just nu att jag har fått träffat dem!
Var där med Becca och Tord, Tord var även så fangirl-ig som jag eftersom hon fick träffa Sean Banan, PLUS att han tog hennes mobil när hon filmade, och tog den på scenen medans han sjöng och filmade sig själv osv! Haa hon höll på att dö!
Riktigt rolig dag i allmänhet, med nya idoler med mer!
Tack för detta, tack tjejer och tack Youngblood!

bästa

har haft en grym kväll med mina tjejer, mycket garv osv. Har en aning ont i magen nu dock, men fett värt.
Nu blir det klippa kuponger, skriva en att göra lista och sedan sova. Godnatt!

Klännigen har kommit!

Såhär ser alltså klänningen ut! Förutom att den får mig att se en aning bred ut så är jag helt såld på den, så det får helt klart bli den!
Nu blir det att köpa skor till, plus lite småsaker som lösögonfransar och sånt, men det kan jag skaffa i Juni (åååh <3).
Längtar!

Planerar


ÅH VARFÖR KAN HAN BARA INTE GIFTA SIG MED MIG OKOKOK

Annars då, sitter och planerar inför fredagen. Borde kanske egentligen planera inför morgondagen, men nä. Pallar inte.
Fredagens planer då, blir att komma hem från skolan, gå till ica och köpa cola och vindruvor, gå hem, baka något gott till kvällen som muffins eller något, åka på sång, äta middag, sen kolla på film och ha det tjockt och mysigt.
Sounds lovely to me <3
Nu ska jag kanske skriva lite novell eller något, kanske sova. Har fetaste huvudvärken men jag har ju sovmorgon imorgon...?
Sova länge <3

Nästan iallafall...

arkivbild

Var som sagt ute och sprang förut... typ.
Efter halva vägen kände jag att jogging är fan inte min grej, så jag powerwalkade hela vägen hem istället, mycket mer värt! Värker tamigfasen lite i vaderna ändå... Lolz.
Nu ska jag kolla på Den Sista Dokusåpan, den är fan asrolig, sen ska jag borsta håret, tänderna, sova. Har faktiskt börjat skriva på engelskan nu, so:n är så pissigt svår så den får jag ta itu med på torsdag. Hinner inte imorgon då jag ska på musikproduktion, ÄNTLIGEN. Har saknat det så fruktansvärt mycket, och alla som går där med. Ska bli kul att se hur långt de kommit. Har jag tur kanske jag får låna hem datorn också, så jag kan göra lite hemma!

Nu ska jag fixa lite, adios!

hurtbulle

Drar ut en sväng och springer, just because I can!

Tjoflöjt!

Spa-tips!

För er som älskar att göra spa och har ett badkar hemma - när ni ska bada, häll i lite olivolja i vattnet (tog själv ca 2 matskedar) innan! Det är fruktansvärt skönt och man blir galet len! Lovely!
Kombinera det med en härlig kroppsskrubb och body lotion efteråt. VOILÁ, fuktbomb om du är torr i huden!

Intagningsprov på Rytmus

Har varit på intagningsprov på Rytmus idag, riktigt roligt! Var så nervös att jag trodde jag skulle dö först, men allt släppte typ när jag kom dit! Så himla härligt där!
Träffade en kille som jag träffat på kulturama tidigare, så jag hängde runt med honom, och vi träffade också en tjej som heter Rebecca, sjukt duktig på att sjunga säger jag bara, herregud!
Vi gick omkring lite, satt och väntade utanför singer/songwritersalen. Axel (killen) var då iväg på sång och Rebecca var inne hos juryn så jag satt själv. Sen kom en kille som jag började snacka med, nittiofemma som gått på Rytmus, bytt skola men sedan ångrat sig, så han sökte tillbaka. Han var verkligen supergullig, pratglad och trevlig (att han såg riktigt bra ut är också ett plus, nanana..)!
Singer/songwriter delen gick sådär, glömde ackorden och texten till mina egna låtar, vilket var lite awkward. Dessutom såg inte domarna ett dugg imponerade ut... Suck.
Sången var dock skitkul!
Fick sjunga Dancing on my own med Robyn, och en av domarna, en äldre man (...) mimade medans jag sjöng och hade värsta inlevelsen också, så jag började skratta mitt i låten! Det var faktiskt omöjlig att INTE garva...
Sen sjöng jag The A Team med Ed Sheeran, de hade lite problem med att skriva hans namn dock..
Sen skulle jag jamma lite med pianisten, han började spela jazz/blues och jag skulle tralla med så som jag ville, gick faktiskt väldigt bra! Det var riktigt roligt också!
Efter det åkte jag hem, var hemma runt två (efter att ha sovit hela tågresan, lala).
Nu har jag haft hemmaspa och sitter helt död i sängen, så ska nog krypa till kojs snart tror jag!
Natti! :)

Skolavslutningsklänning check!

Har precis beställt en skolavslutningsklänning, får hem den om 2-3 dagar!
Lägger upp en bild om jag ska ha den, om inte så lägger jag upp... ändå.
EH.
Ville bara säga det okokok.
Den är jättefin.

Piano

Sitter och försöker lära mig mina egna låtar till imorgon... VET NI HUR ILLA DET ÄR ATT HA TAPPAT BORT ACKORDEN TILL DEN ENA ELLER?! ÅH.
Dessutom är det riktigt illa att inte ens kunna sina egna låtar... Ehe.
Måste lära in en extra låt också. Le panik!
Ska fundera ut ackorden till låten, öva på den samt den andra, sedan öva in en tredje låt och välja en fjärde låt. WOHO NU KÖR VI.
Sen ska jag spela sims. Bara för att jag kan.
Adios!

chillin'

Tjafan!
Sitter här och är rätt trött nu faktiskt.
Vill göra om i mitt rum so bad nu, känner att jag vill ha nytt skrivbord, ny garderob, tapeter... allt typ. Åh.
Så, vad jag ska göra ikväll är att spela sims och designa ett ungefärligt rum som jag vill ha! Får se hur det går haha..
Sedan så får man såklart inte att glömma att vrida fram klockan. Lite deprimerande att man inte får sova lika länge som förut dock...
Har i allmänhet haft en kall men rolig dag, lite missförstånd som förhoppningsvis är lösta nu osv. Snackat med bästa, fått ur mig fett pinsamma saker jag inte vet vad jag ska göra åt. Panik. Har inte sagt det till någon, KAN inte säga det. För det är bara hemskt, liksom.
Imorgon ska jag skriva en låt som ska vara klar på måndag, le panik igen, måste även öva in en annan som ska spelas upp. Är nämnligen intagningsprov på RYTMUS på måndag. Viktigaste provet ever. Och nervositet är inte bra alls för min mage då den bestämmer sig för att fucka upp sig osv, vilket gör att jag har jätteont i magen i flera timmar tills jag kommer hem. INTE OK.
Nu ska jag spela sims dock.
Adios.

I'm all gone

Drar och träffar lite kompisar som jag inte träffat på länge, wünderbart!
Har dock egentligen ingen lust att göra något alls idag, men jag tror att jag ångrar mig när jag träffar dem. Då kommer jag få det jätterolig, slår vad om det!
Får se vad vi gör, kanske bara går runt lite eller något...
Nu måste jag dock packa upp väskorna från Idre innan jag drar, samt bädda sängen. UH.
ADIOS!

sörjer

Vill tillbaka.
Sitter och bölar pga att jag skiljs från min klass om precis 80 dagar.
Orkar inte.
Vill bara krama om alla just nu.
Ingen klass är bättre än min. Det spelar ingen roll vad du säger, det är bara så.
Min klass är den bästa, och jag kommer aldrig glömma den. Aldrig.
Åh.
Le cry. </3

Intagningsprov

Har varit på intagningsprov idag, gick mycket bättre än förväntat! Jag Sjöng en egen låt och en låt av Ed Sheeran. De verkade gilla det faktiskt!
Efteråt åkte jag till Globen, köpte lite puder och sådär, sen till gamla stan, gick runt lite där, gick till plattan, käkade på gallerian, provade skor... Sen åkte jag hem och nu ligger jag på soffan xD chillar! Lovely!


FANGIRLAR

DÖR DÖR DÖR HAN FÖLJER MIG DÖÖÖÖR

Hemma från Idre!

Haft en underbar tid uppe i Idre med något som måste vara sveriges bästa klass, någonsin! Älskar seriöst varenda människa i hela klassen så fruktansvärt mycket och jag vill bara tillbaka till stugan med alla nu. ÅÅH. Kommer for real att gråta floder på skolavslutningen i sommar. Inga charmiga bilder då inte...
Är nästan depprimerad här, vill bara tillbaka till detta. Det här har varit en av de typ bästa veckorna i mitt liv och jag vill inte att den ska sluta nu!
Har kommit flera personer närmre, känner jag, och vi har dansat, snackat, spelat kort, åkt skidor (tills jag blev hämtad av en scooter så att säga, men det tar vi en annan gång!) och mycket annat. Ätit gott, skrattat mycket... Åh. VARFÖR ÄR DET REDAN SLUT?
Får ångest, vill inte börja gymnasiet.
Är fruktansvärt glad för att just jag fick hamna i en sådan fin klass <3
Love you all <3

Jenny! (svar på kommentar)

Hej Jenny!
Just nu är jag på klassresa och kommer inte hem förrns torsdag men jag kan skriva lite kort om hur det var.
Du blir inkallad och sjunger då låten du valt (av de du fick hemskickade), har du sökt tex sång så sjunger du den egna valda sången då med. Efter det är det gehörsprov och det är väldigt svårt. Pianisten spelar olika toner i olika tonarter i en följd som du ska sjunga efter. Efter det är det monologen du ska hålla, och du ska spela upp den. Sen kanske de frågar lite saker, sen är du klar!
Sen har vi dansprovet också, och jag varnar dig för att läraren är väldigt snabb på att förklara så jag hoppas för ditt eget bästa att du är snabb på att ta upp koreografi. Det är chassèer, hopp och improvisation bland annat, läraren kommer att ha hjälp av en elev som visar hur man gör. Det går som sagt väldigt snabbt och om du inte har dansat förut så kan det kännas väldigt avancerat.

Hoppas detta hjälpte dig och att det går bra på ditt kulturama prov! LYCKA TILL!!


@ le buss

Sitter i Avesta i Dalarna just nu, har lunch i ca 2 minuter till nu. CHILLING PÅ PARTYBUSSEN!!! Skoja.
Bänken vi är framme om ca 4 timmar vad jag har förstått det som. Är så glad att jag har kudde och musik med mig samt ett ensamt säte. SOVA <3
Nu ska jag vara mer social, Adios!


Packad och redo!

NU KÖR VI.
Skoja.
Nämen, imorgon drar jag till Idre med kanske Sveriges bästa klass! Det ska verkligen bli fruktansvärt kul, om inte annat att bara komma bort ifrån denna håla ett tag, och ge sig ut på lite äventyr!
Vet dock inte hur bloggningen från mobilen kommer vara, beror på hur mycket pengar jag har på den, samt om det finns internet däruppe.
Hursomhelst, bussen åker tio imorgon bitti så det blir att gå upp sju för att fixa sig och massa, packa klart det sista osv. Härligt!
Annars idag då, riktigt seg och trött dag. Packat, köpt godis på ica (har haft en riktigt ful-dag och så möter man typ alla man känner, kulkul..), packat mer, lagat mat x2, fått halvt sockerbrist, packat ännu mer... Ja, typ standarden. Är dock lite kluven ifall jag ska ta med One Piecen eller inte... För den tar typ en egen väska, och har jag inte OnePiecen så slitter jag en extra väska? Värt det?
Nä.
Tror den får följa med ändå, man kan alltid behöva extra-space när man ska hem sen!
nu ska jag kolla på film eller något tror jag, fråga inte vad jag ska se för det vet jag inte. Kollade btw på Breaking Dawn igår (fett efter lalala) och säger bara: le cry. Satt och böla mig igenom hela filmen typ. Riktigt bra var den.
ADIOS, ska försöka uppdatera @ le buss imorgon.
NU KÖR VI!!!
Lagom fuckad bild men de kör vi på!

Le cry

Vill inte gå upp vill sova hejdå


Trög, spännande, nervös och rolig dag!


gammal muppbild

Nämen idag var jag ju på Kulturama och hade intagningsprov!
Vill ni ha ett ärligt svar så gick det ganska käpprätt åt helvete... Haha, gud. Har nog aldrig skämt ut mig så mycket offentligt. Inte min grej alls det där.
Visst, det skulle vara kul att gå musikallinje, men just nu känns det som att de har bah "reject" från listan!
Så, förklaring.
Sångprovet gick lätt mycket bättre än förväntat! Trodde jag skulle darra på rösten, men den lät stadig och höll trots att jag glömde värma upp.
Sen var det gehörsprov. Då skulle man sjunga efter vad pianisten spelade.
Men grejen var den... MAN FATTADE INTE VAIHELVETE HAN SPELADE?!
Han spelade på typ trettiotvå olika tangenter i olika tonlägen och jag dog lite för jag fattade nada.
SEN kom monologen.
Uh.
Jag kunde tre första raderna typ, och dramaläraren såg väldigt intresserad ut. Sedan började jag söga "öh" för jag glömde replikerna. Han sa början av en, och jag fortsatte, men glömde igen. Hände hela tiden, och han såg inte lika intresserad ut längre.
Le me får paniko, och börjar babbla om det jag TROR står på pappret, men i själva verket sa jag något annat och glömde delar osv.
Sen var det över, och jag träffade massa nya kompisar som jag inte ens minns namnet på, eller fick reda på namnet på, lol.
Känns bra att man håller kontakter, jao.
Dansprov två timmar senare.
FML.
Man trodde ju att det skulle vara lätt, men dansläraren tog typ förgivet att ALLA hade dansat förut och ALLA kunde göra något jävla piruetthopp, chassé, padegoré, vänsterframhögerbakvändhögerframvänd skit. MEN NEJ. I själva verket var det ju EN av alla oss som dansade jazz, och bredvid henne så kände man sig pinsamt dålig. Uh.
Ja, vid dansen skämde jag alltså ut mig rejält osv, ville bara att det skulle ta slut.
Gick efter det 1,5 timmars långa passet iväg till tvärbanan med en annan tjej och vi undrade vad i helsike vi gett in oss på, haha! Riktigt gullig tjej, synd att jag inte vet vad hon heter.........
Hursomhelst, nu är jag hemma, magen har kaosat för jag hade något så fruktansvärt ont i den av någon mystisk anledning. Kändes seriöst som att jag skulle föda barn (jag försäkrar er, att det är ingen risk att det händer. På ett BRA tag). Inte en trevlig upplevelse, alltså.
Nu har jag precis skrivit en dikt som ska vara inlämnad IMORGON, och franskaglosor skulle vi träna på till imorgon var det ingen som hade osv. Känns bra dehär!
Imorgon drar jag till odenplan också och tar bort stygnen i foten, lycka att kunna duscha utan att behöva göra akrobatiska övningar i badkaret för foten inte får bli blöt lol.
GODNATT GOTT FOLK.
(långt inlägg eller nåt, hah)

Intagningsprov

Imorgon kör vi igen, hoppas det går bättre eftersom igår tappade jag texten och darrade osv. Vill kunna mer, gah.


Nytt @ garderoben

Allt från hm :) ignorera mustaschen haha!!


TJARÅ

Drar på intagningsprov nu? TJARÅ! *le panik*


Nervös, lycklig och mår så jäkla bra!

Intagningsprov imorgon, är jävligt taggad! Lite orolig för att de inte ska ha en cd-spelare/dator eller något så man kan ha bakrundsmusik, för jag vill inte göra två låtar accapella... Vill göra Drunk - Ed Sheeran accapella men inte Look After You - The Fray, den vill jag ha musik till. Håller tummarna!
Annars då, lite stressad inför biologiprovet, men det pluggar jag till imorgon. Sedan blir det att skriva en dikt också, det fixar jag sen, ganska lätt tycker jag!
Förövrigt, hur mår jag? Mja, jag har aldrig varit riktigt lycklig, sådär äckligt, fasansfullt konstigt lyckligt på ett bra tag... förens nu.
Det pirrar, bubblar i magen, jag ler faktiskt när jag skriver nu. Hjärtat bankar som en bastrumma i bröstet. Allt känns bara, som om det fallit på plats. En pusselbit hade hängt löst, släppte taget, men jag lyckades hitta en annan pusselbit som passade lika bra.
FAN VAD JAG ÄR GLAD.
TJARÅÅÅ

@le cykel

Älska vädret <3


Har inte ens haft tid

Hallå i stugan, minns ni mig? Ja, jag är tjejen med krulligt hår som suger på att blogga, typ.
Nejmen.
Jag har haft prov varenda dag denna vecka, förutom i måndags!
Tisdag, engelskaprov och matteprov.
Onsdag, soprov, fick ett hemprov.
Torsdag, No-prov.
Fredag, Lämna in hemprov plus träna sång till intagningsprov.
Sen plus lite läxor utöver det. Har också ett prov på måndag, för jag fick omprov i första världskriget (uhuhuh) och sådära...
Nästa vecka för mig:
MÅNDAG: Omprov i So. Träna sång till intagningsprov.
TISDAG: INTAGNINGSPROV PÅ WENDELA HEBBE!!!!!!! PANIK.
ONSDAG: nationellt prov i biologi (!!!)
TORSDAG: INTAGNINGSPROV KULTURAMA!!!!
FREDAG: Drar till Odenplan och tar bort stygnen i foten! YES SIR!
LÖRDAG: Packa till......
SÖNDAG: DRAR TILL IDRE 4 DAGAR MED VÄRLDENS BÄSTA KLASS OKEJ? <3<3<3
Ja, är rätt glad ändå. Skönt att ha nästa vecka över sen också, dra iväg på en välbehövd paus. Däruppe ska vi bara göra muntliga nationella i engelska, annars är det soft <3
Sen i helgen har jag rätt späckat också. Sång x2 imorgon, plus lämna kakor, sen lördag ska jag vara med Ebba tror jag, plus lämna kakor och plugga, söndag ska jag hjälpa Becca med hennes intagningsprov med foton, så hon ska ta liten bilder på mig så jag ska med andra ord leka modell, eller något sånt. Typ.
NU är jag iallafall klar med hemprovet. Får jag IG så får jag, jag har iallafall gjort så bra jag kunde. Hah.
Ska gå och lägga mig snart tror jag, är skittrött. Sen imorgon vet jag också att Jasmine kommer hit föressten. Ehe.
Pusshej!
Långt inlägg, märkte jag nu....

LOVE MY LIFE

Fast ne. Godnatt!


God made another on of me to love you better than I ever will


Haha sämst på att lägga av

Varje gång jag åker till stan köper jag saker jag egentligen inte behöver, ahahahah....

orkar inte.

har iallafall haft en skitbra dag (förlåt för uttrycket........) med Tord idag! Gick och kikade i affärer, kollade nagellack typ och käkade på Tratten. Omnomnomnom...
Åkte hem, däckade på soffan och typ ja.
Fått nya intagningsprovstider, Rytmus den 26 och kulturama den 15! YES!

Pusshej!

RSS 2.0