Promenad

Det är sol, var ute och gick med hunden förut och solen värmer jättemycket! Blir så himla lycklig av sånthär!


I'm dying to get away

mina bebos från nyårsafton!
 

Sitter i skrivande stund och väntar på att mina scones ska bli klara - har varit lite överambitiös och bakat både scones och kladdkaka, förstår inte ens hur jag orkar.
Har haft Nisse sovandes här från igår, har nog inte skrattat så mycket på flera månader, skrattade så jag grät flera gånger, helt underbart! 
Vid ett ungefär åkte jag in till Södertälje och mötte upp en killkompis, vi gick och fika och pratade lite om allt vilket var både välbehövligt och roligt! 
Har annars inte gjort mer, men det hinns nog med ett och annat ikväll också! Ska försöka plugga lite tror jag så att jag inte sitter med allt på söndag, skulle bli förjävligt jobbigt så.
 
Nu börjar nog sconesen bli klara, ha ett fint lov mina vänner för det ska jag ha! Puss!

~TVÅ~

 
Det här med prov, läxor osv. Orkar inte, pallar inte.
Tänker plugga ihjäl mig under sportlovet så jag blir klar med allt äckel och kan ta det lite lugnt, jag behöver det verkligen och måste få umgås med de som gör att jag mår bra. Behövs nu.
Idag har jag haft en lektion = underbart, men ändå stannar man kvar i skolan ett tag för det finns så himla härliga människor där! Idag hade tillexempel en kille i parallellklassen bakat en tårta då han fyller år idag (grattis Richard <3), hur mysigt som helst!
Älskar min skola och älskar människorna som går där hur mycket som helst!
 
Nu måste jag plugga till samhällsprovet imorgon och vänta på att iprenen ska börja verka, har haft sån fruktansvärt huvudvärk hela dagen och när jag kom hem kändes det som om jag skulle svimma. Usch.
 

Hur kan det vara försent, att säga som det är?

 
Har gått och fått feber, kul va? Tvek.
Så idag har dagen spenderats i sängen, kollat på film och bara tagit det lugnt. Hoppas på att jag kan gå till skolan imorgon då jag har prov, vore skönt att ha det överstökat. 
Känner verkligen att jag behöver lov nu, det är så fruktansvärt mycket nu och har så mycket att tänka på. Melissa Horn och Håkan samt Winnerbäck har varit mina räddare dessa dagar, finns inte ord för hur mycket jag älskar dem.
 
Nu ska jag duscha och dricka te (har redan druckit en hel kanna själv idag, men aja), ha det fint

Du om någon borde förstå att man inte gör såhär mot mig

Håller på att städa mitt rum just nu, måste bli gjort. Är så äckligt här inne nu.
Var på Trombon igår och kollade in en musiktävling, riktigt bra band och jag hade fruktansvärt kul!
Helgen annars har kort och gott varit ganska dålig, tänker inte ta upp anledningarna här.

Nu ska jag städa vidare och lyssna på Melissa Horn och Håkan, ha det fint!
 
jag har ask.fm om ni vill fråga mig något kul! http://ask.fm/guldtankar
 

I don't need no doctor

 
Håller på att öva in min musikallåt, helsike vad segt det går men har lyckats komma ihåg texten hitils! Ska alltså sjunga Roxie från musikalen Chicago, haha...
Har idag haft musikteoriprov (segt som sjutton) samt extramatte vilket innebar att jag åkte i från skolan 18.00. Usch! Annars har det varit en fin dag!
 
Hela veckan har hitils varit väldigt bra, bättre än bra, och jag hoppas bara på att den ska bli bättre! Alla hjärtans dag på torsdag (ida jag ska köpa en ros för 5kr i caféet till dig), förmodligen leka med vänner på fredag och iväg på konsertgrej på lördag! Hur underbart, älskar att få vara med människor som man blir glad av!
 
Nu måste jag dock gå och sova för att överhuvud taget orka upp imorgon. Godnatt på er!

Ten hours is too much time to think, I wrote a song I'd never sing

 
Det är rätt mycket på gång just nu.
Skolan, fritiden, musiken, jag. hinner. inte. med.
Allt går så fruktansvärt fort och på senaste tiden har jag gjort både sjukt bra och riktigt dåliga val, som jag ångrar och som jag önskar jag gjort tidigare. Jag utvecklas mentalt fruktansvärt mycket nu under gymnasiet, inser saker och ting jag var blind för tidigare. Det känns konstigt, obekant, att inte vara den jag var under högstadiet, som inte riktigt var jag. 
Gymnasiet är helt klart nytt, fortfarande efter ett halvt år. Kommer aldrig riktigt vänja mig, då det händer nya grejer varje dag, men jag trivs som aldrig förr! Är så glad över att jag hamnade där jag hamnade och hittade så himla fina vänner. 
 
Så detta till er 97:or som nu väljer gymnasium - välj något ni tycker är KUL. Gå inte naturnatur för att bästa vännen gör det, ni kommer ha kvar varandra ändå. Välj inte samsam för att du bara vill få det överstökat. Tycker du att foto är lite kul, välj något med fotoinriktning. Tycker du om sång, välj det! Allt blir så mycket lättare och roligare om man går något man tycker om att göra!
Att välja sångwriting var nog det bästa valet jag gjort hitils. Som sagt, trivs jag något så fruktansvärt bra och vi har alltid så roligt!
 
Ville bara säga detta till er alla, kram på er!
 
Och om du ska välja gymnasium i år, får du gärna kommentera vad du ska gå och varför!

People help the people

 
Fick bli en bild från i sommras, minns denna kväll så tydligt haha!
 
Hoppas ni alla haft en bra helg, för det har jag! Lyckades dock halka på asfalt igårkväll och drog i knäet vilket resulterade i ett väldigt djupt rivsår och lite smågrus på det. Då jag inte var hemma försökte jag tvätta rent det så gott det gick och plåstra om det men det gick inte jättebra såg vi nu när pappa gjorde rent ordentligt. Så nu ska jag till skolsköterskan imorgon så ska hon få titta på det och se om vi måste göra något eller bara låta det vara. Uh. Varför så typiskt mig?
 
Ska nu skriva en historiagrej till imorgon innan jag äntligen går och lägger mig! Som jag längtat!
Ha en bra vecka nu, people! 
 

RSS 2.0