Där vilar de som gav upp

 
Hej vänner!
Händer fortfarande mycket, tiden går i 130km/h och jag hinner inte med! Allt går liksom för fort helt plötsligt! Kan ni förstå att det är jul om en månad?
 
Nu i helgen hade jag bästa Ida här, vi hade spa och hon sov över, åkte runt tre förut. Helt underbart har vi haft det, jättekul! När hon åkte så slappade jag mest framför tv:n innan jag nyligen satte mig och skrev en låt som jag är helt okej nöjd med ändå. 
Ska straxt göra en läxa eller två och sedan duscha tror jag, går och lägger mig tidigt för är trött som få!
 
Hoppas ni har det bra!

Jag tycker mig höra vad de tänker; är hon sådär jämt?

Mycket händer vilket betyder kass uppdatering här! Mycket läxor, vänner, gym - det är vad jag prioriterar högst just nu. Tänkte bara låta er veta!
Idag är det söndag och som alltid kommer söndagsångesten smygandes. Har idag dock storstädat mitt rum och bytt ut mitt skrivbord så är rätt nöjd! har inte pluggat något som jag skulle göra men... Aja.
Puss och godnatt!

No one ever makes me feel like you do when you smile baby tell me how to make this right

 
Hej vänner!
Händelserik helg och vecka med läxor och vänner och massa annat. 
Tänkte bara titta in och säga hej typ. 
 
Ska ha ljudteknikstenta imorgon och jag kan ju helt klart säga att jag inte kan ett piss. Hur ska man ens kunna printa in något sådant här i huvudet liksom? Vad är skillnaden på AUX1 och AUX2 och vad gör de ens? PRECIS. Känner att detta inte kommer bli det bästa men okej. Jag har faktiskt verkligen försökt pluggat denna gång men det. fastnar. inte. i. huvudet.  Hemskt.
 
Annars då, har sovit hos Paul med Stina och Wilma då han fyllde år, det var väldigt fint. Satt mest och snackade hela natten och hade det allmänt bra. Sov typ tre-fyra timmar så just nu är jag efter ett långt bad plus lite plugg på det, helt död. Ska alltså borsta tänderna och sova nu.
 
Hoppas ni alla har haft en rolig helg och inte söp ner er för mycket. Puss!

Segt

 
Har helt glömt bort bloggen iprincip då mycket annat kommit i vägen.
 

Var i London med mami, helt underbart fint var det där! Gjorde standardsakerna ni vet, shoppa, london eye, big ben, madame tussaud's.. Träffade även världens finaste Jasmine där vilket var superkul!
 
Kom hem från London, var hemma ett dygn innan Amanda kom hit! Åh, har inte träffat henne sedan Augusti så det var fruktansvärt roligt att få träffa henne igen!!! Fick skrattkramper i magen hela tiden på kvällen!
 
Annars har det varit rätt mycket i skolan och det är där och på gymmet jag lägger all min energi nu. Jag orkar verkligen inte mycket just nu, det blir för mycket då. Men jag är glad!
 
Ska nu fortsätta mysa i mitt rum och dricka te, sedan se något avsnitt på Vampire och hoppas att jag inte somnar. Är förövrigt ledig imorgon, hur nice?!?

RSS 2.0