Take my breath away

 
Vill bara ha sommar nu, inga läxor, ingen ångest, inga problem. Bara kunna leva fullt ut. Behöver sommaren mer än något annat nu!
Skulle idag haft ett svenskatal som jag haft ångest över i två dagar nu som resulterat i dålig sömn osv, men så blir det inte ens av? Blev riktigt upprörd.
Kvällen blev ändå ganska bra. Har slappat bara, köpt en yogamatta och en pilatesboll så imorgon ska tränas och äntligen ska jag komma igång! Ska även iväg på öppet hus på ett gym här i lilla byn nu i helgen! Längtar!
Ska spela lite gitarr nu, kramis

"Jag är kär i dig och du i han och han i kokain"

 
en av alla miljoner bilder från mig och min babe i London!
 

Började dagen med te och läxor, eller snarare läxa. Har suttit med en och samma uppsats från 11 imorse tills halv nio ikväll. Lite segt. Men lyckades även göra en och 1/2 läxa till så det är helt okej ändå.
Har haft en bra helg; var och kollade på min duktiga klasskompis som spelade på Spinnrocken i fredags, extremt bra! Sedan sov Wilma över tills lördagen, hon åkte hem tidigt och jag stack iväg en sväng till Jonte med några vänner. Länge sedan jag träffade dem så det var riktigt kul!
 
Imorgon har vi profildag i skolan, vilket för min del innebär att jag ska hänga i en studio om jag förstått allt rätt. Trevligt! Slutar dock 17.10, inte lika kul men.
 
Hoppas ni alla har haft en fin helg och att ni inte haft för mycket söndagsångest idag! Puss!

Kiss me like you wanna be loved

 
älskade vän <3  (kunde ej rotera bilden men aja)
 
Sitter hemma och ska snart sova, mest för att jag är astrött. Skola imorgon, skönt med fredag men ska ju plugga på helgen så det är skola hela veckan som gäller.
 
Godnatt!
 
 

It started with a whisper and that was when I kissed her

gammal bild på mig och min pingla!
 

Hade ett jättefint nyår med massa härliga vänner, kunde inte varit bättre!
Har sedan dess inte gjort mycket egentligen, hängt lite med vänner och sådär, träffat min fru på bilden igen vilket var helt underbart! Saknat henne så mycket!
Imorgon (eller idag, beroende på hur man ser det) börjar jag skolan igen. Vill inte, vill dit för att träffa alla vänner igen men vill absolut inte ha läxorna, hatarhatarhatar dem av hela mitt hjärta. Usch.
Ska bara plugga imorgon, kanske träna lite. Har prövat lite olika övningar på youtube så har rätt ont i kroppen nu, de funkar väldigt bra faktiskt!
 
Godnatt!

RSS 2.0