Jobbar på

Sliter lite med headern och designen just nu, förhoppningsvis blir det bra tillslut! Har inte bloggat bra alls och kommer nog inte göra det heller. Har jobbat hela veckan, ska göra det i två veckor till, sedan har det varit midsommar och jag har umgåtts med fina vänner och saker och ting har hänt liksom. Men hoppas att ni alla har haft det bra! Puss!

MIDSOMMAR

Hoppas ni alla har en bra midsommar! Själv ska jag iväg till mina fina bästa vän och fira där!
Såhär ser jag ut iallafall! Klänningen är från HM, armbandet från Snö of Sweden och skorna från Din Sko.
Puss <3


Gårdagen

några bilder från igår!

Igår drog jag och finaste Becca in till Gröna Lund för att se/träffa William Spetz, och efter 3 timmar av att bara gå runt och loda, lyckades vi hitta honom! Riktigt härlig kille han är, och hans skratt är väldigt smittande måste jag säga!
Efter det, drog vi in till stan och jag köpte en klänning som jag är helt förälskad i! Den är blommig och sådär härligt sommrig. Kommer nog använda den en del i sommar!
Kom hem, lagom trött och var inte speciellt taggad för kvällen, då vi skulle åka till en klasskompis och grilla, alla tjejer i klassen (förutom de tre som inte kom). Men såklart ändrades det så fort jag mötte upp dem! Vi grillade, sa att tjejer också kan grilla, satt och snackade en hel del och skrattade väldigt mycket. Det var en väldigt välbehövlig kväll säger jag bara! Åkte hem halv ett och däckade nästan det första jag gjorde, haha. Men det var det värt!
Kommer försöka ha kontakt med alla tjejer i klassen iallafall, de är så himla fina och gulliga hela bunten! <3

Nytt

Köpte ny t-shirt mest för att sova i. UNDERBART MYSIG.


If you don't love me, pretend


I wish I was your favorite girl

Sov hos Becca igår till idag, då det är röd dag idag (you don't say?). Hade väldigt trevligt, kollade One Tree Hill och grejer. Kom hem runt två, halv tre idag. Har inte gjort något annat än att dammsuga altanen och sova på soffan typ.
Hade tänkt dra ut och springa idag, men slutade med att jag inte orkade så får göra det imorgon. Ska dock göra ett träningsschema nu och bli lite motiverad till sommarlovet, då ska det bli en förändring.

kom btw på helt random hur jag vill att mitt hus ska vara när jag flyttar hemifrån. En sak jag KRÄVER är att ha stora fönsterbräden, gärna ett soff-fönster där man kan sitta. Åh.

Whazzuuuuup

Sitter i skolan, har håltimme och har inget bättre för mig typ, lol. Har rast i va två timmar men jag klagar inte!


måste sluta byta blogg hela tiden

image description
Är iallafall tillbaka på denna igen, min andra var... svår och tråkig. Men denna är ju bara en aning roligare, SATTEH.
Ska chilla lite nu, kolla vampire diaries innan jag planerar morgondagen lite och sover. Ska till stan imorgon och träffa några nya vänner, köra laserdoome vilken INTE KOMMER GÅ BRA OK. Vi får väl la se.
Ha det bra, och godnatt :)

RSS 2.0