Let's waist time, chasing cars.



Släkten drog ganska nyligen, har haft kalas med massa tårta och gosaker! Härlig kväll!

You think that you know me



Sitter och drogar lite Kelly Clarkson, Olly Murs och One Direction nu på kvällskvissten. Har ont i huvudet och är på förjävligt humör just nu, men förhoppningsvis blir det bättre. Funderar på att ta en kopp te bara för att jag kan typ.

Make sure to follow me on twitter: @Crazy4LiamPayne

Peace!

Swagging around in the new stuffs



Vas happnin?

Nytt kök, klart! Vi använder det även nu som ni ser på bilen (mat på spisen, ahha) och det funkar asbra! Har plockat i grejer i lådorna nu (eller mamma och pappa mest, men anyway) och ställt allt på sin plats så det är skitnajs här nu! Det enda vi behöver just nu är ett köksbord. Letar efter barbord faktiskt, tror det kommer bli snyggt till!

Just nu annars, lagar maten lite och väntar på att mamma och pappa ska komma hem. De skulle åka och lämna någonting jag inte minns vad det var men aja. De lär komma snart.
Dagen har i stort sätt sett ut som jag tänkt; chilla i pyjamas. Vilket såklart innebär att jag fortfarande går i pyjamas haha.

Kanske bloggar senare för nu måst jag... göra något. HAHA.

Pussen! x

Baby please don't let me go

Olly Murs - Please Don't let me go, dagens/gårdagens drog. Satt seriöst uppe till typ halv tre och bara nördade sönder den + covers av den. Wünderbart!

Idag har jag inga planer alls, ska inte ens klä på mig! Jag sitter alltså i pyjamas just nu, klockan 10 över 12 (egentligen 10 över ett men klockan har ju ställts tillbaka) och chillar. Ska faktiskt plocka lite i nya köket och lägga i nya saker i lådor och sådär, så förhoppningsvis är köket igång i början av nästa vecka! JIPPIE!

Såhär såg köket ut efter rivningen av det gamla:



Förjävligt inte sant?

Sedan, blev det såhär tillslut (dock inte helt klart men nästan) :




SÄMSTA BILDERNA, men jag kanske laddar upp nya bilder sen, jag kan nog ta några stycken idag :)


Nu  ska jag nog fortsätta slappa eller plocka vidare i köket. TJAO!

Dance for your papi



Sommar 2011, ta mig tillbaka.

Hey fellas!

Jäklar asså, jag har ju varit förkyld i några dagar, vilket är mycket bättre nu, dock så börjar jag bli hostig som fasen! Inte kul alls..
Idag då, ska springa (hah nej, mer hoppa) och träffa Becca och kompani för att ta lite höstbilder, laddar nog upp några när Becca är klar med att redigera eller sådär vad hon nu ska göra med dem, det vet man aldrig ;)
Sjukt duktig på att ta bilder är hon iallafall, och klicka här för att komma till hennes blogg!

However, nu ska jag springa iväg och ta en dusch, lyssna lite på One Direction (helt kär i Liam och Niall <3) och sy ihop mina svarta jeans som på något sätt spruckit i sömmen?! Sämsta kvaliten, men aja. De är snygga. Ehe.

Uppdaterar mer ikväll tror jag!

It's too cold outside

Chilliiish.

Fast ne. Är apförkyld och har värsta dunket i huvudet, snorar järnet... Aa, what to say liksom. Asjobbigt.

Hursomhelst, idag måste jag ändå pallra mig iväg till kulturskolan och hämta en dator. Ska egentligen haft artistkursen också men med foten kan jag inte dansa och med halsen kan jag inte sjunga, så...
Men datorn ska jag få ha lite längre än höstlovet, så den som vill göra en cover på en låt är mer än välkommen!

Nu ska jag dricka min tredje kopp te denna morgon (HEJ BEROENDE) innan jag hoppar in i duschen för att sedan fräsha upp mig, sminka mig och slappa lite.

Pusshej!

Önskelista...

Eftersom det snart är min födelsedag och julafton, eller snart och snart.. SÅ långt bort är det inte... Nåja, inför det, här är min önskelista hittils!



1. ONEPIECE <3
2. En bok om One Directon och deras liv (nördnördnörd)
3. En iPhone 4
4. Pengar


Sen är det massa annat som tillexempel ben till keyboarden, en ny säng, få flytta till övervåningen, lite kläder.. Ja, det vanliga annars. :))

My heart's a stereo



Gårdagens pyssel! Satte ihop pappfigurer som ser ut som hela One Direction, kulliv.se...

However, idag blir det likadant som igår, alltså göra ingenting! Kan ju liksom inte gå någonstans, hade jag kunnat hade jag lugnt tagit 2 timmars promenad eller något, för det är perfekt höstväder! Jag älskar hösten, och så KAN man inte gå ut... Då blir man seriöst deprimerad.

Jag ska snart (eller om typ en timme eller två) gå och basta/duscha/ha hemma spa som jag inte hade igår. Då blir det ansiktsmasker, peeling, hårinpackning osv. Underbart!

Och nu blev jag sjukt sugen på cola också, så man kanske ska adda cola till spaet? inte och bada eller duscha i om ni tror de, hahahaha.... Sämst humor.


Puss o kram! x

Kommer inte ge upp det vi en gång haft


Sitter och drogar mina bebisar nu, One Direction for life <3


Idag har jag inte gjort ett smack förutom att gråta till en film! Funderade på att ha ''hemma-spa'' men jag tror inte de blir av... Isåfall ikväll om det inte dyker upp andra planer. Är nämligen riktigt sugen på att bjuda hit lite kompisar och ha filmkväll men jag vet inte om jag orkar ändå.
Snart ska jag dra och käka lunch, pannkakor förmodligen, och sedan kolla på My Life As Liz på MTV. MTV är iprincip den ENDA tv-kanal som jag gillar riktigt mycket. Kollar typ alltid på den, haha.

Förresten, så åkte Emil ut ur idol igår, blev fett depprimerad. Hejade på honom och han var ju så grym och söt, men så åker han uuuuuut! *cutcutcutcut*

Näej nu är jag jättehungrig, tjao!

Önskar er alla en trevlig helg!

Psst, jag kanske lägger upp en bit av en låttext jag skrev igår! Håll utkik!

If this is what it is, it's gone

Hey fellas!

Hinner inte skriva mycket, var i skolan idag som vanligt och sådär, slutade halv två. Kom hem och städade rummet lite, dock är jag inte klar men jag hinner inte städa färdigt nu, eftersom jag nu ska iväg på artistkursen jag anmälde mig på i sommras! Grymt kul är det och har träffat ett par riktigt sköna människor!

Meningslöst inlägg utan bild men jag hinner inte liksom...

Pusspuss x

Fattar inte.

Fattar inte hur lycka kan vara på toppen av ett berg, omvandlas till fundersamhet, falla till botten och där bli ett helvete.

Du behöver inte om du inte vill, ingen tvingar dig till något. Jag önskar bara du sa det till mig istället för att inte säga något alls. Det kan gå dagar, säkert veckor tillochmed innan vi säger ett ord. Och när vi äntligen gör det, när jag fått vänta så länge, så är det alltid jag som börjar.

Fattar inte, orkar inte, bara säg det till mig istället för att ena sekunden låtsas och andra sekunden inte ens bry sig. ORKAR INTE om det ska vara såhär.

This is love



Hallå där!
Sitter nu i sängen och tittar ut genom fönstret. Snacka om mörk höststorm, vilket jag själv tycker är så sjukt mysigt! Att bara sitta och titta ut, höra regnet och lyssna på The Script samtidigt, vilken lycka!
Och jag har inte heller läxor, eller jo, matte som vi fick idag, men annars inget. Ska in med en uppsats imorgon som jag är klar med, och NO redovisningen blev UPPSKJUTEN till nästa vecka! Och idag hade jag mitt förklarande tal också. Det gick faktiskt riktigt bra!

Måste även säga att vi har en sjukt modig tjej i klassen, som bestämmer sig för att sätta sig ner och prata med oss alla. Helt sjukt modigt av henne, och jag är så glad att hon berättade det hon berättade! Tänker inte ta upp mer i bloggen nu, var bara tvungen att säga att jag faktiskt är stolt!

Nu blir det mera mys, bubbla över att vara så fruktansvärt lycklig (speciellt tack vare dig) och snacka med vänner!

Puss!

I just haven't met you yet



Ge mig sommaren tillbaka, den är saknad. Problemen var som bortblåsta då, tills de virvlade upp i ansiktet på mig igen.

Har något så fruktansvärt ont i huvudet, överväger tillochmed att skippa skolan imorgon men dock måste jag hålla förklarande tal så det blir att pallra sig iväg imorgon ändå, orkar inte.

Sitter och lyssnar på halvpeppande musik, är inte på sånt toppenhumör så ursäkta om jag är otrevlig.

Aja.
Godnatt, går och slaggar tidigt ikväll.

Jag saknar dig så,
det är ändå konstigt,
eftersom det var jag som sa att det var okej för dig att gå.

This is what I'm made of



Tar ett chillpill och lugnar mig lite efter dagen. Lyssnar lite på nostalgilåtar och har ätit gott med Bej&Jerry's, underbart. Väntar bara just nu på en grej jag inte tar här. Ehe.
Har nästan lite tråkigt just nu, så lugnt har jag det. Kanske borde nörda ett spel eller liknande.
Dagen har tillbringats med Becca, vi slappade mest innan Nisse dök upp, då blev det lite mer speed på oss!

Hursomhelst, nu ska jag göra något... annat.

Pusspusspuss xx

Finns det någon som hör mig?



konfaläger 2011, ta mig tillbaka

han har gjort det igen



Kärlek på högsta nivå, han har lyckats ännu en gång. <3

there's a song that I never knew



Hejdär!
Efter att ha haft bloggpaus ett bra tag så tycker jag nog att det är dags att sätta igång igen! Kanske inte blir bästa uppdateringen dock, på grund av alla läxor vi har i skolan. MEN jag ska iallafall försöka att uppdatera varje dag.
Nu ska jag käka, pannkakor you know!
Pusshej!

RSS 2.0