Ny blogg!

http://vivalaebba.devote.se/
http://vivalaebba.devote.se/
http://vivalaebba.devote.se/
http://vivalaebba.devote.se/
http://vivalaebba.devote.se/
http://vivalaebba.devote.se/
ses där då!

dör

sitter och skriver so:n, fruktansvärt tråkigt. Vill egentligen göra något annat men aja. Ska nog sluta skriva efter middagen.
Är så jävla trött på bloggen just nu, ska nog skaffa en annan på typ devote tror jag. Får se.
Puss

utmaning

Fick en utmaning av Therese som jag tänkte göra nu!
1. Vilken är din absoluta favoritlåt?
Oj, jag vet inte... Haha jag har många favoritlåtar men just nu är det A Drop In The Ocean och Perfect, båda med Ron Pope.
2. Om du fick träffa Justin Bieber, vad skulle du göra då?
Jag vet inte... Bli lite fangirl måste jag erkänna.. Men ändå ta det lugnt, ta en bild, prata lite!
3. Vanilj eller chokladglass?
CHOKLAD ALL THE WAY!
4. Vilket är ditt favoritplagg?
Förmodligen jeans eller skjortor. Älskar't!
5. Om du fick tre önskningar, vad skulle du önska dig då?
Att få flytta till england, gå på dejt med typ Harry Styles och önska fler önskningar!
6. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med på dig själv?
Hm, svår... Asså, jag gillar min längd IBLAND, men det är ingen kroppsdel. Måste väl säga typ.. ögonen?
7. Vilken är din favoritfilm?
A Walk To Remember och The Notebook. <3
8. Hur är din drömkille?
Oj.. Jag gillar musiker, typ gitarrister osv med fina ögon. Speciell stil, gärna lite "sliten och tuff" stil. Skinnjacka, slita jeans, halvlångt hår. Bara sådär. Sen ska han gärna vara frammåt, pratglad, ha humor, vara lite carefree, inte bry sig om vad andra tycker. INTE svartsjuk, trogen. Sen lite som Liam Payne, på sättet. Sådär, underbart gullig och bryr sig om allt och alla!
9. Vem var ditt senaste sms ifrån?
Öh... Miranda!
10. Vilken är din favoritplats?
Högt upp i luften, bara. Berg eller något gillar jag!
11. Föredrar du havet eller en bassäng?
Ja, havet är ju gosigt men gillar INTE fiskar, och pool är ju trevligt också.. Men inget slår nog havet.

before I die #1


en sång för alla dom

Har ändrat designen, inte min men jag är så himla kass på att göra designer så hittade en färdig.
Var på glassdejt med Nisse idag, gick runt i mina skor och var 1.90 lång, innan vi gick hem hit och käkade kakor, drack cola med is och lime plus åt vattenmelon. Satt här, skrattade och pratade lite allvar. Hon gick hem runt halv nio typ. Tycker mycket om den tjejen!
Nu ska jag lyssna på musik, leka att jag är kreativ och vänta på att The Vampire Diaries ska bli nerladdad.

YOLO

Har varit i badhuset med bästa Becca idag, simmade en del så är trött som never before just nu! Kom hem, käkade, halvsov på soffan, käkade igen, och nu sitter jag här. Har lite grejer att göra egentligen, tänkte duscha ikväll men tror det får bli imorgon bitti. Ska även ta tag och plocka i mitt rum och skriva på min novell, känner mig dryg mot mina läsare pga har inte skrivit på en vecka??
Pusshej!

Creative


Wanties


Vill verkligen ha ett par hudfärgade klackskor, så snyggt! Vill även ha sånna där mockasiner som är de två första bilderna, men jag vill ha i den blå färgen liksom... Och den blå är mer ballerina... UGH. Så vill jag ha en ny väska pga min nuvarande har dragkedjan gått sönder på... Och nya solbrillor. ASSÅ ÅH.
Detta är bara några av sakerna jag vill ha. Vill även ha en lite längre väst i militärgrön färg, plus vill färga håret!!
Får väl ta lite i taget. Börjar nog dock med skorna plus att fixa håret och pröva hur jag ser ut i mittbena :)))
PUSS

Ni som är nyfikna på att läsa om HUR jag såg killarna plus pratade med Paul..

Surfa in HÄR

F.

And from that moment I fell for your eyes

But they don’t know me yet

Anyways, there’s always something I’ll regret

I never asked for your number

Asked for your last name

A picture or your facebook

You even stole all my songs

Played them out loud

Caught me with that one look

I swear I’ll regret this for a lifetime

‘til we meet again

But if we do just promise me one thing

Don’t have a girlfriend


(den som kopierar är en död människa pga skrev själv ok?)

You'll be with me, wherever I go


Orkar inte, fatta.. 35 dagar, en månad kvar med alla dessa underbara och fina. De har varit den bästa klassen någonsin, skulle aldrig vilja vara i någon annan. Är glad att jag fått träffa alla och lära känna alla.
Kommer aldrig glömma någon. Ni alla kommer betyda så mycket för mig, även fast vi kommer glida ifrån varandra så kommer jag fortfarande minnas er och de tider vi hade ihop.
Världens bästa klass, Järna Friskola 2012. Älskar er alla.




7 MAY

Seg måndag. Ska nu stryka en skjorta till imorgon samt plugga lite, ska nog sova lite först... Är äckligt trött haha!


News

Byxor, Cubus / T-shirt Hollister


LMFAO, tränat osv

Haft en dag som gått fort idag! Vaknade upp och trodde det var söndag, blev sur över det tills jag insåg att det var lördag, blev glad igen. Slängde ihop en träningsspellista, stack ut och sprang. Läst lite, köpt godis, ätit fruktsallad. Sminkat mig pga brist på annat. Haft en helt okej dag, iallafall.
Igår var jag ju på LMFAO på gröna lund, och det var helt jävla insane där! Kom dit runt tvåtiden, stod i kö till biljettena en halvtimme och kom sedan in direkt (läste på facebook att folk väntade i fem timmar men kom inte in, LOL) och vi hamnade nästan längst fram vid scenen, nära mitten! Riktigt bra platser. Vi satt där, det kom mer och mer folk, trångt som fan. Plötsligt, två timmar innan allt skulle börja, ställde sig några idioter längst bak upp, skrek, och rusade mot scenen. Precis som alla andra. Vi som stod fram blev pressade frammåt, och bara under de två timmarna var det minst 16 stycken (killarna bredvid oss räknade) som blev burna över staketet på grund av att de svimmade av trycket eller liknande! Så jävla sjukt det var. Vi stod ut i de två timmar med allt knuffandes, vi hamnade längre bak på grund av att alla trängde sig så mycket. Var nästan omöjligt att stå kvar men Jasmine lyckades på något jäkla vänster.
Hursomhelst, när allt började, var det grymt. Alla hoppade, skrek som galningar, knuffades... Jag, Becca, Ida, Nisse och Emma stod ut i 15 minuter innan vi blev tvungna att flytta oss bakåt trots att vi stod i mitten, för vi kunde inte andas och vi alla kände att vi höll på att svimma av allt tryck. Man fick liksom armbågar i magarna och i revbenen, helt sjukt var det. Vi hittade tillslut platser där man inte såg SÅ mycket men man såg, och man kunde andas. Vi stod och dansade med zombien från spökhuset osv.
Mötte tillslut upp Jasmine efteråt som hamnat allra längst fram i mitten typ, fått champange och saker på sig, hon hade klarat sig bra. Stank sprit gjorde hon av allt de sprutade från scenen, haha!
Kom hem runt elva, typ. Åt youghurt, däckade.
Det var min kväll, och jag hoppas att alla som var på konserten hade jättekul, och jag hoppas att alla de som blev burna över staketet klarade sig bra, det var en tjej som fick åka till sjukhus på grund av nackskador.

Nu ska jag dra, hej!

It's like wishing for rain while I stand in the desert

Har haft mycket för mig, därför kass uppdatering. Valborg har varit, hade trevligt med tjejerna och sådär, träffade lite oväntat folk under kvällen. Slappat annars, solat, pluggat, städat, ätit, sovit. Har faktiskt varit duktig och tränat också, eller powerwalkat i tisdags, cirkelträning på idrotten idag samt gått en långpromenad med bästa Becca. Nu sitter jag och pluggar på franskan, inser att jag skulle börjat tidigare.. Uh.
Lyssnar på Ron Pope och sådär, har det bra. Har haft en sådär dag i skolan, blev ca hög när jag kom hem, blev jättelycklig och sådär. Kände bara att jag behövde gå ut, blev lite kaosig med Becca och skrattade som fasen, vinkade till tåg, käkade glass, fågheeeen (lol!) och solade. Sen blev det för kallt.
Nu måste jag verkligen plugga.

Valborg 2012

Spenderades med tjejerna, gick runt och träffade folk efter att vi hade ätit här. Träffade många roliga efter lite tråkighet men det blev en helt ok kväll trots allt!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3052932/images/2012/pic_200681005.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3052932/images/2012/pic_200681024.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3052932/images/2012/pic_200682177.jpg" class="image">


RSS 2.0