Wait, don't tell me you're in love

 
Det är helt sjukt jobbigt med alla läxor just nu.

Ni anar inte - gymnasiet är ett helvete på läxfronten. Allt är jättekul förutom just det. Det blir så mycket, så mycket prov och småprov i alla olika ämnen. 
Därför, hoppas jag att ni förstår när jag säger att jag kommer ta en paus från mitt bloggande, för detta fungerar inte längre, inget alls. Måste ta mig i kragen och göra något åt saker och ting. Usch.
Är glad att jag har mina nya fina vänner i skolan - de är så underbara hela bunten. 
Saknar mina gamla vänner. Flera av dem har jag redan tappat kontakten med, inte helt men väldigt mycket jämfört med hur det var tidigare. Suger. Saknar dem så det gör ont.

Werk

ni får vrida på huvudet nu
 

Har sämst bloggning men kan helt klart skylla på skolan! Satan vad mycket grejer det är just nu!
Har dock askul i skolan för jag har hittat mig så fina vänner och de är typ bäst och grejer, så härliga allihopa!
Tillbringade dagen i skolan, för att sedan skynda mig hem och dra på sång för första! Det var faktiskt jättekul och fick höra mycket gott om min röst plus blev erbjuden att uppträda på musikcafé, hur kul?!
Nu borde jag sova för det blir att gå upp 05.30 imorgon pga ska duscha så... Aja. 
 
Godnatt!

CONOR MAYNARD TÄVLING, TREA!

 
Denna kommentar fick jag imorse och skrek riktigt jävla högt när jag läste den nyss!
Modebloggaren Hanna hade en tävling där man kunde vinna 1, en resa till london och se Conor maynard live, eller 2 och 3, vinna ett signerat album och en Vegas Girl tröja.
Tävlingen gick ut på att sätta ihop sin bästa outfit som man skulle vilja ha på sig i London, och jag gjorde det då jag har varit ett fan av Conor sedan han började lägga upp videos. Jag satte ihop en outfit som jag personligen tyckte var sådär halvfin och skrev massa motiveringar. Och det gick ju jävligt bra! Av ca 300 personer så kom JAG trea!!! hur lycklig som helst nu då detta också varit en jävligt bra dag i allmänhet!
Så nu sitter jag hemma med tårar i ögonen av lycka och väntar på att mitt album och min tröja ska komma i posten. BÄSTA.
 
Här är outfiten som jag postade:
 

Gangman Style

 
Hade en störtskön kväll igår hos en vän som fyller år med massa roliga människor, alltid kul att träffa nytt folk!
Kom hem runt halv ett, däckade vid två och sov till nio. 
Dagens planer är att plugga, åka till Stockholm och handla en snabbis, åka hem och sedan plugga lite till innan jag ska åka iväg på Zumba! Det är verkligen jättekul!
 
Ha en bra söndag! Kram!

Det är inte fel på dig det är fel på hur världen är idag

Öland!
 

Sitter här med svenskaläxan och är otroligt opepp på läxor just nu men ändå, de måste göras tyvärr.
Dagen gick fort, hade sovmorgon till 14.10 då jag började min första och sista lektion som var sång och varade i 40 minuter... värt. Drog sedan in till centralen och träffade en vän innan jag åkte hem. 
Vill mest ha helg nu, den är helt fullspäckad med massa kul så kan inte bärga mig ens! Ska bli grymt, så det känns jättebra att det äntligen är fredag imorgon!
 
Nu ska jag fortsätta med läxorna och lyssna vidare på Erik Hassle och The Script. Laterrrr

FRÅGESTUND

Ville också ha någon klyshig bild ju. Sämst men okej!
Frågestund nu, fråga allt i kommentarfältet!
Avslutas den 17/9! Kram på er!

The truth hurts but lies worse

 
Har jobbat idag trots halsont, hosta och hes röst, men det gick väl bra! Ska snart ta och byta om till myskläder och tända lite ljus och ha lördagsmys med musik och grejer.
Hoppas ni alla har en trevlig lördagskväll!
 
James Morrison – Broken Strings 
Demi Lovato – Unbroken
Emeli Sandé – My Kind of Love
Conor Maynard – Turn Around - feat. Ne-Yo
 
Dessa låtar går på repeat ikväll!

sjuk

 
Ligger i soffan med sjukt ont i halsen, huvudvärk, ont i hela ansiktet pga förkylning och lite feber. ROLIGT (inte). Ville ju till skolan idag för jag hade sång men nej så blev det inte. 
Jag gör inte ett skit här hemma, för 1, jag har inte ork till att göra något och 2, det finns inget att göra. Woh.,,,,,,
 
Ska nog kolla på Vampire nu och sova lite innan jag käkar lunch. Vill inte vara sjuk. Har heller inga halstabletter hemma så jag har käkat frusna jordgubbar för att försöka få halsen att domna bort. Uh.
 
Godnatt, och hoppas ni alla är friskare än jag!

RSS 2.0