I woke up on my floor the other night knowing I had done more wrong than right

 
Tjäna peeps, kom precis hem från en jätterolig kväll hos Becca! Vi skrattade, käkade, skrattade mer, gosade med hennes hamster och katter... Det var helt enkelt en väldigt mysig kväll.
Kom hem för inte så länge sedan och har sedan dess bara suttit och chillat. Ska inte göra så mycket nu.
 
Hoppas ni alla haft en fin långfredag! Imorgon bär det av till mormor under dagen! Kram!

I'm over the ground that you've been spinning

 
Orkar inte ens hur mycket jag vill ha sommar och orkar inte ens med hur länge sedan det är denna bild togs.
 
Har varit sjuk sedan i tisdags, wäää. Sämst. Skulle gymmat både igår och idag men med tanke på förkylningen jag åkt på så blev det inte så. Åkte till skolan idag dock för att hämta böcker och visa min sånglärare vilken låt jag vill sjunga på sångafton (eftersom jag inte kan sjunga med denna hesa röst). Tänker inte avslöja låten här, utan den får ni komma dit och höra eller läsa här efteråt. Är iallafall otroligt taggad, och ska tillochmed få spela gitarr till den! Så nu är det bara och öva!
 
Hoppas ni alla får en bra påsk, jag ska själv till fina Becca imorgon, mormor på lördag och till gamla barndomsvänner jag inte träffat på åratal på söndag! Jättekul!
 
Kram!

When the daylight bends I'll follow you

Sov hos en kompis igår till idag med två andra polare, hade det askul! Åkte idag hem till min fina Laura och åt tacos, fikade, pratade, hade det allmänt mys helt enkelt! Kom hem runt 18 och sedan dess har jag mest slappat. 
 
Ska straxt kolla på Starwars och äta choklad - see ya!

Håll om mig, bara du finns där för mig

 
Seg dag. Började med snökaos (tågen funkade?!) och svenska. Julia (ily baby) hade bakat brownies till klassen så jag blev lite småkär i henne haha. Hade sedan estetisk kommunikation vilket var teater, helt sjukt. Hade först en catwalk sedan liten fuckad teater men allt var väldigt kul! Dock hade jag ett stort matteprov idag, ville egentligen sätta mig i ett hörn och gråta över det. Men jag svarade på det jag kunde och kan inte säga bu eller bä, det visar sig hur det går. Efter skolan var det kaos med SL så jag kom ca 20 min sent till klassåterträffen som var relativt mysig, bättre än vad jag trodde! Det var kul att se alla igen, kände verkligen hur mycket jag förändrats sedan jag träffade dem senast. Galet. 
 
Kom in för ca 2 h sen, var ute och skrattade en helt del med min fina Jasmine, välbehövligt. Något annat välbehövligt är även det att jag är ledig imorgon, underbaaaart!

Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag

Har köpt två böcker, varav den ena är The Perks of Being A Wallflower (som också finns som film) och den andra som rubriken säger; Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag. Är asglad!
 
Har rätt soft vecka dvs inga estetiska ämnen vilket innebär att vi slutar tidigare/har håltimmar. Så imorgon har jag en lektion på morgonen sedan slutar jag, vilket är helt underbart! Dock ska jag kolla på sångarna/instrumentalisterna som har konsert i caféet, längtar. De är så himla duktiga!
 
Extremt tråkigt inlägg men lev med det, det händer inte mycket i mitt liv. Puss.

Estetare

Eller esteterare som en kille sa till mig.

Har iaf hämtat pianot nu, är jättenöjd!


This Year

Drar och hämtar piano nu! Tjarrå!
 
 
 
Dessa spelas på repeat just nu:
 
Andreas Moe – This Year 
Christian Walz – Wonderchild
The Pusher – Blow Me and Run
Conor Maynard – Animal

Sjukling

kom igen sommaren, var är du?
 
Ligger hemma och är sjuk sedan igår, inte så kul. Hade någon slags svimmningsattack i tisdags morse och har mått väldigt konstigt sedan dess så har stannat hemma. 
Ska dock försöka plugga klart lite när jag ändå är hemma och slappar så dagens planer är att skriva klart en engelskauppsats och göra lite matte, sen chilla framför någon film.
 
Hoppas på att bli lagom frisk till helgen.
Kram!

Det var han som ville kyssa mig

 
Just nu är det lite för mycket som händer, bra och dåligt. Mycket personligt som jag inte tänker ta upp här, så jag kommer inte ha den bästa uppdateringen på ett tag framöver. Hoppas ni förstår.
 
Puss.

Helt rätt

 
Helt rätt att Robin vann igår, satt och röstade flera gånger haha! Blev jätteglad, för hans låt är verkligen super!
 
Idag ska jag plugga, kolla på ett piano och snart ska jag iväg till mina kusiner och fira födelsedag. Trevligt trevligt!
Ha det!

Turn around

 
Min vecka hitils. 
Fick världens finaste bästishalsband av Ida, har inte haft ett på flera år och det var så fint av henne, tycker om henne ganskaväldigtjättemycket. Fick även en VS bodyspray av finaste Julia, är kär i den och henne nu!
 
Det har förövrigt inte hänt speciellt mycket denna vecka. Hade sång igår, blev gift, gymmade, åkte hem till Ida där vi skrev en låt och duschade/badade innan vi gick och lade oss. Hade det allmänt mysigt bara!
Idag har det varit samma lektioner som alltid, rätt segt. Åkte sedan till Liljeholmen och köpte en tröja (skulle köpt en kjol men så blev det inte) innan jag åkte hemmåt. 
 
I helgen ska jag åka och kolla på ett piano som jag förhoppningsvis ska få då hon som har pianot inte vill ha det längre! Skulle vara så underbart, speciellt nu när jag valt piano som kurs i tvåan!
 
Hoppas ni alla haft en bra vecka och får en fortsatt mysig helg, kram på er!

Kyss mig inte, det kommer bara leda till något ont

Kom hem från skolan för ca 2 timmar sedan, hatar att komma hem så sent. Skulle kommit hem senare egentligen men det blev inte så av olika anledningar.
Sedan jag kom hem har jag ätit, degat i sängen, blivit upprörd och arg, lugnat mig, lyssnat på Håkan och hängt upp en tavla. Ska nog straxt göra te och spela något spel, vet inte vad. 
 
Har sovmorgon till 10 imorgon, underbart! Vi hörs, kram!

Nytt

 
Hej partypeeps!
Sportlovet är över, både sorger och är glad då jag iallafall kommer få träffa mina vänner igen, saknar dem något otroligt!
Idag är jag dock ledig, vilket är underbart! Enda grejen är att jag ska iväg på utvecklingssamtal så åker hemifrån om ca en timme, men det känns bra!
 
Vi har här hemma haft planer på att flytta mitt rum till mamma och pappas och att de ska få mitt och min brors gamla rum, och nu har det faktiskt blivit av! Så igår målade vi om härinne, bar in grejer och mycket mer. Otroligt vad vi hann med! Så nu har jag faktiskt flyttat in här och det är mycket större än mitt förra rum, så det känns väldigt skönt. Trivs jättebra härinne (dessutom är det nära till köket) och de är så ljust och fint nu!
 
Nu ska jag äta lunch innan jag hjälper mamma med att plocka lite på min gamla garderob, har så mkt skräp där! 

Latest


RSS 2.0