Åh gud orkar inte

HEJ ÅNGEST.
Nejmen okej, kolla. Jag har nu fått mejlat två/tre (tror jag..) olika skolor om gymnasiesaken, eftersom jag är på klassresa hela tiden när de hålls.. Mejltat 3 av kulturamas linjer, eftersom jag inte kunde komma på dem. Har också mejlat rytmus angående 2 linjer och ska ringa Sthlms Estetiska imorgon. Det enda inträdesprovet jag faktiskt KAN komma på just nu är Wendela Hebbe vilket är den 13... NERVÖST. Dock verkar det som att jag kommer kunna göra två av kulturamas den 15... Aja, de löser sig säkert.
Nu måste jag plugga. ADIOS.

All I want, is the time when your lips allowed me.

Give a little time to me, to burn this up.

Har feberfri dag idag

Har ingen feber idag, glad tjej, så imorgon ska jag nog till skolan trots allt! Varit hemma i 6 dagar då, haha! Trött på att vara halvt inspärrad i huset, med läxor. Uh. Fast jag har inte tagit tag i läxorna förrens nu, eftersom 39 graders feber inte är roligt att plugga med, liksom.
Nu ska jag plugga engelska så kanske jag kan göra provet imorgon iaf.
ADIOS.

Konfaåterträff

Drar på Konfaåterträff om ca 30 min o kom precis ut ur duschen... Stabilt. See ya!


.

Sitter och har fett mycket ångest över alla läxor. Jag behöver verkligen en paus från allt, känner jag. Har ägnat kvällen åt att stirra i en mattebok som jag inte förstår ett skit av, skrivit ut so planeringar, haft lite extra ångest över provet jag förmodligen kommer få IG på, sitter och bölar, lyssnat på ännu mer depprimerande musik, gråter lite till. Orkar seriöst inte mera av sånthär, vill bara skita i allt och börja om, helvete.

BÄSTA ATT SE 1D

BRB GRÅTER LITE EXTRA, BÄSTA DAGEN I HELA MITT LIV, ÅÅÅÅÅH <3<3<3<3

KASS


YO.
Orkar inte blogga mycket nu, sitter och packar väskan inför imorgon då jag ska åka och simma med klassen, och efteråt dra till huvudstaden för lite "stalking" med Nisse och kanske Jasse. Mer berättar jag imorgon, tänker inte säga mera nu!
Har haft en grym dag med Nisse! Pluggade, bakade cupcakes, satte upp lappar i Järna... Ja, hade det toppen! Mycket skratt iallafall, skönt att komma ut ur huset!
Nu ska jag packa klart och sedan sova, godnatt!
Pusspuss xxx

Turn the time

Till alla er som aldrig trott på mig, aldrig trott att jag ska kunna lyckas. Till er som anser att mina drömmar är patetiska, till er som inte vågar släppa taget och låta mig gå min egen väg. Detta är till er.


pallar inte

tjockt sur, grinig, ledsen, besviken, stressad, trött, har ont i huvudet, mage, armar, ben.. allt. Orkar inte med något just nu. kay, adios.

I love you


Liksom va?

Nationellt prov @ svenska imorgon, va?
Ofta att tiden har gått så fort?! Nej.. Omöjligt. Igår var jag bara en typ liten sjua ju. UH. Vill inte. Har precis ojat mig över allt med Jasmine, fy säger jag bara. VILL INTE LIKSOM.
Ska sova NU iaf, bara för att kunna gå upp ca kvart i 6 imorgon för att vara på topp + lyssna på radio. Kanske klämmer i mig kaffe bara för att vara pigg typ.
Godnatt! :S

Sover tidigt


Without you to hold, I'll be freezing

Chilliiin', nämen ska typ duscha snart, orkar egentligen inte men måste, ehehhehe. Ska möta Nisse sen någonstans och skaffa ett par fejkglasögon till ikväll osvosv. Fråga inte.
Idag ska jag bara typ städa lite mera och så, sen ser jag fram emot en grym kväll med mycket skratt! Adelina kommer hit tidigare så ska vi fixa oss osv. Si seniorita!
Men nu måste jag sätta fart, måste messa Nisse samt fixa rummet. Ugh.
Puss x

Godnatt gott folk


I'm fine


Weird lunch of the day

En variant på banana split fast med banan, keso, mandlar och sås av bär och honung. Omnomnomnom.. :)))))


When the sky is falling down on us I'll be there

Dör lite, sjuk och förkyld osv. Hemma idag, har ont i skinnet... Skumt men ja. Adios amigos


RSS 2.0