Du är nog den som jag borde vara hos

 
Fredag, satans vad skönt det känns! Efter en trött skolvecka känns det verkligen välbehövt med helg nu.
Igår sög dagen först men blev rolig sedan. Gick upp halv sex, åkte till skolan osv för att sedan få reda på att man hade sovmorgon till klockan ETT och sedan bara en lektion efter? Förstå hur länge jag skulle kunnat sova! Men jag och mina fina nya vänner drog oss vidare till Kungsan, där vi satt och spelade gitarr (och hade dancebattle med några helt främmande killar som dansade förjävligt), käkade på donken och bara chillade. Det var väldigt gosigt!
Idag har dagen gått jättesegt, har bara haft kärnämnen till halv fyra plus ösregn hela dagen på det. Var dygnsur när jag kom till skolan och när jag kom hem, haha!
Sitter just  nu och lyssnar på musik, trotsar tröttheten. Vill inte sova än hur trött jag än är.
 
Nä, nu ska jag hitta på något annat! See ya!
 

fartfyllt

bild från Viskär 
 

Har haft en fullspäckad helg! Kom hem ganska sent i fredags efter att varit ute och "fikat" med några tjejer i klassen, jättetrevligt! Satt då lite vid datorn innan jag somnade fort. Jobbade mellan 11-16 i lördags, men jobbade över till 17.30 pga hjälpte till att stänga, så jag var helt slutkörd efter det.
Idag var tanken att jag inte skulle göra något alls, men så blev det inte. Åkte snarare upp till Stockholm och träffade lite fina saknade vänner, gick och käkade med dem och åt sen glass och hade det allmänt trevligt helt enkelt! Kom hem runt åtta, och har sedan dess bara fixat inför morgondagen (skola, tjohej). Packat, duschat, tvättat, bäddad rent... ja you name it. Har idrott direkt på morgonen imorgon, är äckligt otaggad till det. Usch. Har världens värsta kondition, ni har ingen aning.
 
Nu ska jag sova för att orka upp kvart i 6 imorgon bitti. Känns verkligen som att gå upp mitt i natten. Uh.

me and my guitar

 
Hej alla fina!
Har varit i skolan idag, det är väldigt kul där faktiskt (kommer nog inte säga det sen när vi får läxor men aja). Tycker dock det är lite pinsamt då jag är den ENDA i hela klassen som inte kan spela något instrument, så min kväll har helt enkelt gått ut på att lära mig gitarr. Ska förmodligen anmäla mig till någon gitarrkurs också, skitkul!
Annars då, skriver låtar bara och typ chillar. Hela veckan har bara kretsat runt musik och något annat som jag inte tänker nämna så jag kan inte bli gladare. Känner att mitt humör har varit ovanligt mycket på topp senaste tiden. Underbart!
Nu ska jag ta och spela lite mer gitarr tror jag innan jag går och lägger mig för att tagga till jobbet imorgon. Sen på söndag får jag lång sovmorgon! 

FIRST DAY

 
Första dagen på gymnasiet avklarad! Och vet ni vad? Jag trivs något så fruktansvärt bra redan! Har lärt känna flera härliga personer redan och sådär, så jag är verkligen jättenöjd!
Har mest gått igenom grejer idag, träffat lärare och skojs. En liten fast stor grej förgyllde hela min dag och mitt liv typ. Är asglad.
Livet är fan rätt bra just nu.

BLI ALDRIG SOM JAG NÄR DU BLIR STOR

Bild från förra sommaren 
 

Förstår inte hur fort denna sommar gått... Helt galet ju. Känns som om det var igår jag sommarjobbade för kommunen, när det egentligen var vecka 27... Alltså 7 veckor sedan, nästan två månader? Vad är dethär, sommaren har ju inte ens varit här på riktigt. Det har inte varit den där jobbiga hettan alls, snarare mestadels mulet. 
Och nu ska man plötsligt börja första ring, som man längtat efter hela sitt liv. Men nu vill jag det inte alls längre, det känns så otryggt. Jag vet att jag kommer hitta nya vänner, glida ifrån gamla vänner (många kommer jag ha kvar dock) och bli en helt annan person. Men helst av allt vill jag nästan tillbaka till min gamla klass, då allt var bra och allt kändes tryggt, man visste vilka alla var. Nu känner jag ingen alls, inte en enda själ. 
Många av mina vänner ska börja på gymnasium där de redan känner folk - äldre vänner eller folk från gamla klassen. Det kanske skulle varit väldigt skönt, men istället kastar jag mig till lejonen känns det som och känner ingen. Dock är det skönt de med. Ingen vet om ens tidigare jag, vad man gjort, vem man är. Man kan bli den man vill bli, och ingen behöver veta att man varit någon annan.
Jag vet inte. Jag är så nervös. Många börjar gymnasiet redan idag, all kärlek till er säger jag bara, för jag kan föreställa mig hur jobbigt det kommer bli. Jag börjar på onsdag. Herregud. 
 
Det är väl mest att bita ihop nu, kämpa mig igenom detta, längta efter sommarlovet men såklart ha det riktigt jävla kul på vägen. 

I understand if you need your space

Igår på tåget, ser ut som om jag har ombré, vilket jag INTE har... frivilligt iallafall.
 

Idag har jag inte gjort någon nytta alls. Jo okej, jag har tvättat och städat skrivbordet, annars har jag bara suttit i sängen och stirrat. Har inte haft lust till någonting idag. Har inte ens brytt mig om att klä på mig eller fixa mig alls. Usch.
Imorgon ska jag kanske till The Voice, är dock osäker på om jag orkar.. Har spenderat så lite tid hemma så skulle behöva en ta-hand-om-mig-själv-dag. Så planerna är att dra ut och springa imorgon bitti, sen får vi se om jag åker eller inte. Annars blir det förmodligen att basta, duscha osv, ansiktsmask kanske och hårinpackning och bara andas ut, inse att det är skola på onsdag.. Är så nervös att jag egentligen inte vet var jag ska ta vägen.
 
Nu ska jag lyssna lite mer på Conor Maynard innan jag spelar lite Sims eller något. 

Gårdagen

Var i Norrköping med fina Becca igår, det var nog något av det roligaste jag gjort i hela mitt liv! Ville inte åka hem, träffade underbara tjejer (Amanda är min nya syster ok) och ville bara vara kvar i all framtid. Bästa jag gjort i hela mitt liv, var så himla lycklig!
Kom hem runt kvart över tolv igår men kunde ej sova på ett bra tag pga hände lite grejer... Men nu är jag vaken och har druckit lite te, kan inte äta något alla vilket inte är likt mig?!
Hursomhelst ska jag bara ligga i sängen hela dagen tror jag... Städa kanske.
Puss hej!

Bild från igår!


SUMMER 2012

 
 
Himla bra sommar, men nästa år gör vi den bättre! 

Sommaren är över

 
Och ja, jag är tillbaka!
Tog sommarlov från bloggen också utan att säga till, vilket kanske var lite dumt gjort men ok, gjort är gjort. Nu är jag här igen iallafall, utvilad och fräsch!
Det har hänt allt för mycket under sommaren för att jag ska orka skriva inlägg om det, så tänker lägga ut lite bilder på det om en liten stund!
Hatar föressten designen på nya blogg.se, vad har de gjort? Fattar inget alls men lyckades göra något som ser ut som en design iallafall.. får leva med den så länge.
Ska nu gå och lägga mig, eller iallafall snart då jag och fina Rebecca ska iväg till Norrköping för att se på RixFm festivalen! Ska bli hur grymt som helst, verkligen, innan skolan drar igång på onsdag måste man ju utnyttja dessa sista dagar!
 
Puss hej!

RSS 2.0